Veelgestelde vragen

Over het platform

Den Bosch Werkt is een vacatureplatform waar bedrijven en werkzoekenden uit de omgeving elkaar kunnen vinden. Werkzoekenden kunnen hier inzicht krijgen in het aantal openstaande vacatures in hun eigen stad.

Om uw bedrijf aan te melden bij Den Bosch Werkt, kunt u de instructies op deze pagina volgen. Wij melden uw bedrijf dan aan.

Via deze pagina kunt u zien hoe u vacatures kunt toevoegen aan ons platform. Vacatures blijven dertig dagen online staan, daarna heeft u de optie om de vacature zelf (kosteloos) te verlengen. Let op! Verlengt u de vacature niet, dan zal hij vanzelf verdwijnen van ons platform.

Ja, dat kan zeker! We helpen je graag bij het opzetten van een lokaal, maatschappelijk bedrijven- en vacatureplatform. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op 085-0604546. Op onze website www.uwstadwerkt.nl vindt u alvast meer informatie over het platform.

Werkgeversservicepunt Noord-oost Brabant

De arbeidsmarkt kent een historische krapte. Steeds meer bedrijven worstelen met een tekort aan personeel. Hoe kan je daar als werkgever een oplossing voor vinden? UWV onderzocht hoe bedrijven hun personeelstekort kunnen oplossen en zette 34 manieren via 3 routes op een rijtje. Bekijk ze via deze link.

Vragen? neem contact op