Bevio

share Delen

Over Bevio

Vele jaren ervaring als consultants én entrepreneurs maken van de oprichters van Bevio de ideale gesprekspartners voor ondernemers die worstelen met ICT vraagstukken over functionaliteit, toegang en veiligheid. Het is onze overtuiging dat de technologie gedreven ICT omgeving het gaat afleggen tegen de functionaliteit gedreven cloud.

Bevio is een no nonsense club met veel kennis van bedrijfsprocessen. Het efficiënt inrichten en toegankelijk maken van de bijbehorende functionaliteit is onze drijfveer. Daarbij zijn we – alweer een decennium geleden – gestuit op de schier oneindige mogelijkheden van de cloud. Een logisch vervolg was dat we ons hebben gespecialiseerd en de status van Microsoft Cloud Partner hebben verworven.

We zeggen graag tegen elkaar dat wij écht weten wat er kan met 365 en op het Azure-platform. U hoeft dat natuurlijk niet zomaar te geloven, maar u zou het eens kunnen uitproberen. Een afspraak is zo gemaakt en we komen vanzelfsprekend graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan