C4 Software

share Delen

Over C4 Software

Stabiele software die zichzelf bewijst voor opdrachtgevers elke dag weer. Dat is onze uitdaging en dat is die nog steeds. We zijn vanaf 2002 gestaag gegroeid in klanten en opdrachten en hebben een hele mooie basis van meer dan 50 tevreden opdrachtgevers. Maar we zijn en blijven een klein en hecht team van professionals met als adagium “knallen voor de klant”. Daar hebben we ook tevreden medewerkers voor nodig. Hoe doen we dat? Door ten eerste je goed te betalen. Maar daarnaast hebben we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen en een mooie winstuitkering.

Je wordt als medewerker actief betrokken bij projecten. Je maakt zelf ureninschattingen en stemt die af met collega’s en opdrachtgevers. Je draagt een hoge mate van verantwoordelijkheid in het uitvoeren van het project en voert werkzaamheden veelal autonoom uit. Bij C4 Software werken professionals. Dat doen we 3 dagen per week vanuit huis. Niks “het nieuwe werken”, dat doen wij als vanaf onze oprichting in 2002.

We staan intensief met elkaar in contact via mail, telefoon en skype. Op dinsdag en donderdag hebben we kantoordagen waarbij we vanaf ons kantoor in de Gruyterfabriek in Den Bosch werken. Dan stemmen we af, lopen we door projecten, denken we na over nieuwe functionaliteiten, overleggen met klanten en drinken geregeld een borrel in de brasserie. En voor de ontspanning hebben we een Arcade kast op kantoor met alle klassiekers er op zoals Wrestlemania, Mortal Kombat, Outrun Pac-Man en Space Invaders. Welkom!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan