Cookin' BV

share Delen

Over Cookin' BV

Wie zijn wij
Martijn Verhaeg is directeur en eigenaar van Cookin’ b.v. maar bovenal webbouwer. Hij houdt zich bezig met het onderhouden van klantcontacten en het ontwerpen en ontwikkelen van internet- toepassingen en websites.

Daarnaast is Martijn verantwoordelijk voor de technische kant van het verhaal en programmeert in Coldfusion en Php.

Projectleiding & projectsupport
Naast het bouwen van websites, treedt Martijn regelmatig op als projectleider in internetprojecten of helpt als tussenpersoon om (om wat voor reden dan ook) vastgelopen webprojecten tot een goed eind te brengen.

Onze visie
De totstandkoming van een (maatwerk) webproject zoals een website (+ cms), webwinkel of webapplicatie is complex. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden…

Regelmatig de voortgang en status van een lopend project bekijken en testen is van groot belang om een bevredigend eindresultaat te krijgen. Dit is in onze optiek de enige manier om fouten of onduidelijkheden in een vroeg stadium te herkennen en bij te sturen.

Zie het als koken. Een goede kok zet ook geen gerecht op tafel zonder regelmatig te kijken, proeven en bij te sturen.

Een soepel lopend project met een top-product als resultaat is waar het om gaat. Dat dit als bij-product zowel de klant als de leverancier zonder buikpijn achter laat, is natuurlijk mooi meegenomen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan