Facility Kwadraat

share Delen

Over Facility Kwadraat

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN
Facility Kwadraat helpt u om uw facility management, planmatig onderhoud en vastgoedbeheer in goede banen te leiden. Dat doen we met software, advies en meerjarenonderhoudsplannen. Ons uitgangspunt is om met betere informatie meer voor u te bereiken. Het doel: meer efficiency, meer gemak en meer comfort voor u, de bewoners of de gebruikers van een gebouw. FMIS WISH is onze geavanceerde, intuïtieve software die we op basis van uw wensen inrichten. We leveren een compleet vastgoedinformatiesysteem met praktische mobiele oplossingen voor uitvoerenden tot en met heldere interactieve dashboards voor beheerders en managers. Zodat u uw vastgoedbeheer en de facilitaire processen die zich daarbinnen afspelen optimaal in control kunt houden. 

FACILITY KWADRAAT: PIONIER VAN FMIS IN DE CLOUD
Facility Kwadraat werd op 1 februari 2002 opgericht door Pim Kerkhof en Dick Vink. Beiden houden zich al sinds de jaren tachtig bezig met automatisering van facilitair management en vastgoedmanagement. Facility Kwadraat werd een pionier op het gebied van FMIS in de cloud. Op dit moment maken ruim 20.000 gebruikers in diverse sectoren gebruik van onze oplossingen. Met FMIS WISH verzorgt Facility Kwadraat momenteel het vastgoedbeheer van 50.000 gebouwen en registreert zij 1.800.000 meldingen.

WIJ DENKEN NIET IN STANDAARDEN
We ontwikkelen innovatieve softwareoplossingen, maar vinden de menselijke factor – werken met hoofd én hart – minstens zo belangrijk. Wij denken niet in standaarden maar in oplossingen. Ook als we het nog voor u moeten ontwikkelen. Daarom zijn een vaste contactpersoon, persoonlijke gesprekken, adviezen en begeleiding onlosmakelijk verbonden met de oplossingen van Facility Kwadraat. Dit doen we met een team van betrokken medewerkers. Onze adviseurs, stuk voor stuk ervaren professionals die uw sector kennen, houden de communicatielijnen kort en staan dagelijks voor u klaar. Zo werken we al jarenlang. Het resultaat: warme banden met opdrachtgevers die ons lang trouw blijven.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan