G-Nius

share Delen

Over G-Nius

Over G-Nius
Al bijna 20 jaar biedt G-Nius ondersteuning en begeleiding aan opdrachtgevers bij het vinden en plaatsen van IT professionals. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Met dit netwerk en onze ervaring kunnen wij snel inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers.

G-Nius is gespecialiseerd in Energy & Utilities Services, IT Logistics & WMS, IT & Healthcare, Software & Development en ICT Services. Door het volgen van de laatste ontwikkelingen houden wij onze kennis up-to-date. Zo kunnen wij onze service aanpassen en onze opdrachtgevers voorzien persoonlijk advies op maat.

Los van (technische) expertise, marktkennis en kunde, hecht G-Nius ook veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en commitment.

Wanneer je kiest voor een samenwerking met G-Nius kies je voor een samenwerking met een betrouwbaar en integer team. Onze toegewijde Business Managers nemen veel zorg uit handen en denken met je mee.

“Het detacheren van de juiste professional vraagt om gedegen kennis en ervaring. Een goed inzicht hebben in de opdracht van de relatie is hierbij het uitgangspunt. Vervolgens helpt ons uitgebreide netwerk ons dagelijks bij het selecteren van de gewenste professional.” vertelt Gijs-Jan Deenen, eigenaar van G-Nius.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan