Hesdo

share Delen

Over Hesdo

Welkom bij Hesdo, world in home innovation
Hesdo is specialist in elektronica- en telecommunicatieproducten
Hesdo is een toonaangevend Nederlands merk in de elektronica- en telecommunicatiebranche. Onze producten worden met regelmaat uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test. Ook mochten we al heel wat prestigieuze productprijzen mee naar huis nemen. Wij staan voor topkwaliteit die betaalbaar is. Elk artikel dat wij op de markt brengen, hebben we zelf ontwikkeld en/of getest en verbeterd. Dat doen we in onze eigen Research & Development faciliteiten op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Naast dit Nederlandse hoofdkantoor hebben we vestigingen in Antwerpen en Hong Kong.

De merken onder Hesdo: Alecto, Fysic en Profoon

Hesdo B.V. is het moederbedrijf, waar een aantal bekende merken onder hangt. Met Alecto maken we uitstekende consumentenelektronica betaalbaar. Elektronica voor het hele gezin, van weerstations en multimediaproducten tot verlichting en babyfoons. Op het gebied van babyverzorging is ons assortiment bijzonder uitgebreid en u vindt er allerlei handige producten voor de verzorging van uw kindje. Denk aan een weegschaal, foodprocessor en flessenwarmers.

Met Fysic hebben we een veelzijdig assortiment producten voor senioren samengesteld. Vanuit de wens – maar ook de noodzaak – om langer zelfstandig te wonen, wordt de vraag om betrouwbare hulpmiddelen groter. Ons aanbod bevat producten van topkwaliteit waar u volledig op kunt vertrouwen. Zoals telefoons voor slechtzienden of –horenden, saturatiemeters en alarmtelefoons.

Met het brede aanbod van Profoon maken we de keuze voor een uitstekend telefoontoestel heel gemakkelijk: van DECT telefoons tot draadgebonden (vaste telefoons) en GSM’s. Ons assortiment bestaat uit telefonie-artikelen met praktische en gebruiksvriendelijke eigenschappen. Zoals extra grote toetsen, instelbaar volume en lichtjes om te zien dat u gebeld wordt.

Uitstekende serviceafhandeling in het Hesdo Service Center

We hebben service hoog in het vaandel staan. Sterker nog: uitstekende service is een van de pijlers van onze beleidsvoering. Want bij goede kwaliteit hoort natuurlijk ook goede service. Of het nu productontwikkeling, informatievoorziening, verkoopondersteuning of aftersales betreft: we streven naar volledige klanttevredenheid. 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan