Miltop BV

share Delen

Over Miltop BV

OVER ONS
Al sinds 1995 zijn wij actief in de wereld van milieutechniek. In de beginjaren lag de focus op ontwerp en bouw van grondreinigingsinstallaties en later het ontwerpen en turn-key uitvoeren van bodemsaneringen.

De laatste jaren ligt onze focus meer op voldoende en schoon grondwater. Denk daarbij aan ontwerpen en realiseren van grondwatersanering, waterberging, grondwatermeetnetten (kwaliteit en kwantiteit) en grondwaterbeheersing en geohydrologische modelleringen. Naast grondwater projecten ligt onze expertise nog steeds bij de keten van bodemonderzoek, saneringsplan en bodemsanering. De uitvoering van bodemsaneringen is vanaf 2020 ondergebracht bij ons zusterbedrijf Milieutechniek Brabant BV.

Missie
Met ons bedrijf willen wij een vanuit de driehoek mens-milieu-economie een duurzame bijdrage leveren aan voldoende en schoon grondwater en een duurzame ondergrond.

Visie
Bij onze projecten hanteren wij een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. To the point en no nonsense advies, waarmee onze toegevoegde waarde bij de uitvoering van het project tot uiting komt.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan