Oliver IT

share Delen

Over Oliver IT

Met ervaring binnen de sectoren Logistiek en Service & Onderhoud, helpen wij iedere organisatie graag door eenvoud opnieuw te definiëren. Want dat is waar Oliver IT voor staat: Eenvoud. Web- en mobiele apps of portalen die processen bundelen en vergemakkelijken, dat is wat de eindgebruiker nodig heeft. Dit geldt voor zowel SAP als non-SAP gebruikers.

Wie is Oliver IT?
In 2009 werd Oliver IT opgericht door Wim Martens en Gerben Moerland met de ambitie om SAP toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Deze ambitie geldt nog steeds, tegenwoordig onder een nieuw motto: Redefining Simplicity. Samen met 40 medewerkers helpt Oliver IT klanten variërend van PostNL, Jumbo, Fluvius tot aan KPN en SPIE. Met 76 oplossingen voor 26 verschillende SAP- en non-SAP-klanten is Oliver IT inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van web- & mobiele oplossingen.

De filosofie van Oliver IT
Redefining Simplicity staat voor onze filosofie dat IT voor eindgebruikers eenvoudig moet zijn. Oliver IT helpt SAP- en non-SAP-klanten hun bedrijfsprocessen beter geïntegreerd en gebruiksvriendelijker te ontsluiten voor hun medewerkers.

Dat klinkt eenvoudiger dan het lijkt. Onze consultants en developers hebben de kennis en ervaring om klanten verder te helpen met slimme mobiele apps, webapplicaties, en verbeteringen in de architectuur en integratie.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan