Pep Nederland

share Delen

Over Pep Nederland

Pep Nederland is gespecialiseerd in het industrieel coaten van (grote volumes) hout en plaatmateriaal. We doen dit met name voor de industrie, de houthandel en de interieurbouw. In onze moderne productielijnen worden verschillende applicatie-,  schuur- en droogtechnieken gecombineerd om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Of je nou op zoek bent naar een dekkende, transparante of semi-transparante afwerking, voor binnen of voor buiten, wij zorgen ervoor. Je kunt denken aan grondverfsystemen voor bulkproducten als okoumé en MDF platen maar ook aan voor- en aflaksystemen of beitssystemen voor hoogwaardige gevelbekleding, binnenwanden en plafonds. We werken met verfsystemen van gerenommeerde producenten, naar gelang de vraag van de klant.

En dat laatste is precies wat bij ons centraal staat. Op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever adviseren we je graag over de juiste afwerking voor het hout en plaatmateriaal. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Aanvullend leveren we in samenwerking met een aantal trouwe partners bewerkingen als het zagen en frezen van plaatmateriaal en het brandvertragend impregneren van materialen om je een passende totaaloplossing te bieden.

Hout en houtachtige materialen zijn vaak duurzaam en cyclisch, goed voor onze planeet dus. Door deze materialen af te werken met watergedragen verfproducten verlengen we de levensduur en dragen wij ons steentje bij. Ook dat vinden we belangrijk.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan