Pink Elephant

share Delen

Over Pink Elephant

Pink maakt IT persoonlijk
De cloud is een gegeven in de huidige IT. U ontkomt er niet meer aan. Dat moet u eigenlijk ook helemaal niet meer willen. Want werken in de cloud heeft nou eenmaal enorme voordelen. Het lijkt echter soms wel dat de IT meer op afstand komt te staan, dit terwijl de IT voor bedrijfsvoering steeds belangrijker wordt.

Pink Elephant doet het daarom anders, wij maken IT weer persoonlijk. Door een slimme combinatie van componenten kunnen wij de eindgebruiker precies bieden wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast zorgen wij er voor dat de gebruikers weten wat er allemaal mogelijk is met hun IT-middelen. Want voor ons staat de gebruikersbeleving centraal. Nét iets verder kijken en een persoonlijke touch, dat is wat Pink Elephant speciaal maakt.

Sinds halverwege december 2020 is Pink Elephant Nederland onderdeel van Broad Horizon. Binnen Broad Horizon is Pink Elephant verantwoordelijk voor de diensten rond de moderne werkplek. Door de diensten van Broad Horizon op het gebied van security, data en managed hosting samen te laten gaan met de werkplek van Pink Elephant, kan de hoge kwaliteit, samen met de persoonlijke aanpak zorgen voor vernieuwing in de markt.

Pink Elephant Education valt buiten de overname door Broad Horizon en zal zelfstandig verder gaan.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan