Qff-IT

share Delen

Over Qff-IT

Qff-IT is een dynamisch bedrijf, wat zich helemaal inzet voor het Midden-Kleinbedrijf en Particulieren. Computers, internet, e-mail, uw netwerk, allemaal mooi en wel zolang het werkt! Steeds vaker stelt u uw persoonlijke gegevens bloot aan tal van risco's. Virussen, spyware, hackers, hardware problemen, software problemen. Vaak met desastreuze gevolgen voor uw data.

Een efficiënte automatisering is de droom van elke organisatie. Een droom die u het liefst verwezenlijkt met zo min mogelijk kosten. U zoekt dus naar een deskundige automatiseerder die altijd op het juiste moment aanwezig kan zijn. Zowel grote als kleine bedrijven hebben dezelfde behoefte aan onderhoud en beheer van hun automatisering. We gebruiken immers allemaal applicaties op het gebied van relatiebeheer, administratie en e-mail. In plaats van een fulltime systeembeheerder biedt Qff-IT Support voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) een aantrekkelijk alternatief voor onderhoud en systeembeheer. U kunt Qff-IT Support inschakelen; zo vaak als voor uw bedrijf noodzakelijk is.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus vooraf nemen we het automatiseringstraject met u door. Samen bepalen we de aanpak en bekijken we welke expertise u nodig heeft. Op deze manier krijgt u een op maat gesneden ondersteuningsvoorstel. Qff-IT Support biedt haar diensten op twee manieren aan:

u kunt kiezen voor:

  • een all-in abonnement
  • ad-hoc ondersteuning
     

U beslist zelf hoe u van onze diensten gebruik wilt maken. Kortom wij zijn uw ideale systeembeheerder in omgeving 's-Hertogenbosch en MKB specialist.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan