Switch Services

share Delen

Over Switch Services

Bij Switch Services hebben wij persoonlijke aandacht voor jou als werkzoekende en ook voor onze klanten. Wij willen je graag leren kennen zodat wij een perfecte match kunnen maken tussen onze klanten en kandidaten. Zo weet jij dat je een baan krijgt die bij jou past of dat wij kandidaten naar jouw bedrijf sturen die aansluiten op het profiel dat je zoekt.

NBBU-lid
Vol trots zijn wij sinds de start van het bedrijf lid van de NBBU. De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is een grote branche-organisatie waar je als uitzendbureau lid van kan worden. Voor ons betekent dit dat wij ons moeten houden aan de regels die in de NBBU-CAO staan. Denk daarbij aan het tijdig uitbetalen van het loon en opgebouwde reserveringen aan onze uitzendkrachten, het voldoende opbouwen van reserveringen voor bijvoorbeeld de feestdagen en het hanteren van het minimum loon gebaseerd op leeftijd en ervaring.

NEN 4400-1, Dé norm voor betrouwbaarheid
Het SNA keurmerk NEN 4400-1 waarborgt onze betrouwbaarheid. Wij leven de wet- en regelgeving na en hebben een kwalitatief goede administratie. Daarnaast betekent dit keurmerk o.a. dat:

  • onze loonbetaling niet in strijd is met de wet minimumloon en minimum-vakantiebijslag;
  • wij identiteitscontroles uitvoeren;
  • en dat wij controleren of medewerkers gerechtigd zijn om arbeid te verrichten in Nederland.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan