Verel BV

share Delen

Over Verel BV

OVER VEREL
Sinds 2004 staat Verel voor het bouwen en versterken van merken door het maken van stands en interieurs. Dat doen we voor bedrijven, retail en horeca.  Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Ons deskundig team denkt mee en ontwerpt, durft kritische vragen te stellen en met eigenzinnige  en duurzame oplossingen te komen.  

DAAR ZIJN WE STERK IN
We combineren de ervaringen die we hebben in de internationale standbouw met ontwerp-kracht en vakmanschap voor het bouwen van interieurs. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van een Experience Center of het binnen zeer korte tijd ombouwen van een horecabedrijf, kantoor of winkel. Daarvoor  hebben we de kennis, kunde en mensen in (eigen) huis: van ontwerp tot en met montage en productie. Daar zijn we sterk in.

ONZE VISIE
Er kan veel meer, op minder vierkante meters: dat is ons motto. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een opvallende stand, een origineel retailconcept of bijvoorbeeld hotelinrichting. Met de betrokkenheid en ervaring van een echt Brabants familiebedrijf denken we met u mee, stellen kritische vragen en vinden het juiste concept, zowel creatief als zakelijk. Daarbij durven we oplossingen voor te stellen waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht. We verliezen het zakelijke aspect nooit uit het oog en de oplossing is altijd rendabel en financieel verantwoord. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om puur vakmanschap. We bouwen iedere stand en ieder interieur op ambachtelijke wijze. Dat doen we altijd nauwgezet volgens de afspraken en binnen de gestelde deadline en uw budget.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan