Würth

share Delen

Over Würth

Würth is een familiebedrijf van Duitse origine. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in ’s Hertogenbosch. Wereldwijd heeft de Würth Groep meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen. Met onze kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, zijn wij wereldwijd marktleider. Würth Nederland heeft meer dan 35.000 klanten en levert 125.000 producten.

Wil jij onderdeel uitmaken van de Wurth familie in Nederland en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de Würth Group? Lees dan snel verder.

Würth is master in connecting. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. De diversiteit aan mensen is enorm. Sommige collega’s werken al 30 jaar of langer bij ons. We zijn een groot, solide bedrijf, maar de lijnen zijn kort. Een dagelijks belletje naar je leidinggevende hoort erbij. Zelfs de deur naar onze directie staat altijd voor je open.

Bij Würth heb je erg veel vrijheid in je functie, wat jezelf in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt. Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt. Bij Würth vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. Er heerst een werksfeer waarin samenwerking belangrijk is.

Wij bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden, van verkoop- en kantoorfuncties tot leiderschaps- en gespecialiseerde functies. Als je ambitieus bent, graag verantwoordelijkheid neemt en van gevarieerd werk houdt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan