Nieuws
share Delen

Welkom op Den Bosch Werkt!

Het platform Den Bosch Werkt is live! Hier kunt u terecht voor alle vacatures in de gemeente Den Bosch. Tientallen bedrijven zijn al aan het platform toegevoegd. Als werkzoekende vindt u nu al tientallen vacatures op het platform.

Waarom Den Bosch Werkt?
Het platform www.denbosch-werkt.nl is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. Den Bosch Werkt biedt de oplossing. Hier vindt u alle lokale vacatures in gemeente Den Bosch. Want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

Kosteloos platform
Het platform is voor werkgevers in gemeente Den Bosch volledig gratis te gebruiken. De vacatures kunnen kosteloos worden gepresenteerd aan inwoners van Den Bosch en omgeving. Met elkaar proberen we de bedrijven in Den Bosch aan lokaal personeel te helpen. 

De werking van het platform
Het platform Den Bosch Werkt biedt u de mogelijkheid om het huidige aanbod aan vacatures bij lokale bedrijven in één oogopslag te kunnen bekijken. Bovendien kunt u via het platform direct solliciteren bij bedrijven op openstaande functies.

U kunt heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied.

Neem gerust een kijkje op het platform! Vragen of opmerkingen? Mail ons op [email protected].