Uitgelicht Nieuws
share Delen

Na ‘De Korte Putstraat’ kleurt nu de ‘Karrenstraat’ vacatures!

Na het succes van de vorige borden campagne in De Korte Putstraat waar tientallen sollicitaties uit zijn gekomen was het nu tijd voor de ondernemers in de Karrenstraat om samen met Den Bosch Werkt (Enexis Groep, PI Vught, Koning Willem I College, Jeroen Bosch Ziekenhuis, WeAchieve, Rabobank) de vacatures in Den Bosch te promoten.

Detaillisten en horeca ondernemers als Gastrobar 6, Grand Café Carras en Hotel The Stamp dragen hun steentje bij om op deze ludieke wijze niet alleen hun eigen, maar alle vacatures uit Den Bosch onder de aandacht te brengen.

“We zijn positief verrast hoe de Bosschenaren gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan hun eigen platform” aldus Kevin van Arkel van Team Den Bosch Werkt.

Den Bosch Werkt heeft voor de komende tijd toegezegd meer ludieke acties te gaan inzetten in en rondom de binnenstad van Den Bosch. Met als belangrijkste uitgangspunt het bewustzijn creëren bij de inwoners dat zij lokaal aan de slag kunnen gaan en niet elke dag in de file hoeven te staan.