Succesverhalen
share Delen

Ook Crossmarks vindt geschikte kandidaat voor een HR adviseur via Den Bosch Werkt!

Crossmarks in Den Bosch heeft met succes een HR Adviseur aangenomen, een waardevolle toevoeging aan hun dynamische team. Deze functie, met een werkweek van 32 uur, is ideaal voor een energieke professional met een passie voor HR en retail.

De HR Adviseur krijgt een veelzijdige en zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. De taken omvatten het eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers met vragen over arbeidsvoorwaarden, verlof, en personeelshandboek, het beheren van openstaande vacatures, en het zorgen voor een soepele administratieve HR-proces. De adviseur is ook verantwoordelijk voor interne communicatie over HR en wordt de expert van het personeelsinformatiesysteem BCS.

Crossmarks zoekt een kandidaat met HBO werk- en denkniveau, enkele jaren ervaring in HR, en kennis van HR wet- en regelgeving. De ideale kandidaat is administratief nauwkeurig, positief ingesteld, communicatief en stressbestendig, discreet en integer.

De organisatie biedt een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie centraal staan, en ruimte voor verdere ontwikkeling. De HR Adviseur komt terecht in een team van retailtoppers en kan een salaris tussen de €3.800 en €4.000 verwachten, afhankelijk van ervaring.

Dit succesverhaal toont hoe 'Uw Stad Werkt' in Den Bosch effectief bedrijven zoals Crossmarks verbindt met gekwalificeerde en gepassioneerde HR-professionals, bijdragend aan hun verdere groei en succes.