Assistent Accountant per september '24

Visser&Visser

Visser&Visser is op zoek naar een Assistent Accountant per september '24

  • schedule 24 - 40 u
  • school HBO/WO

Wat ga je doen?

Visser & Visser is een full-service kantoor met 13 vestigingen, waar meer dan 450 medewerkers het volledige spectrum aan financiële dienstverlening bieden. Voor kleine en grote ondernemers en alles daartussenin. Tijdens je afstudeerstage zoeken we samen met jou naar een onderwerp dat jouw interesse heeft. Daarnaast laten we je uiteraard kennismaken met de complete mix. Denk aan het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van (eenvoudige) jaarrekeningen en tussentijdse cijfers, en het opstellen van fiscale aangiften. Natuurlijk zorgen we voor dagelijkse begeleiding door vakkundige medewerkers. Je kunt rekenen op afwisseling, de nodige uitdagingen en een geweldige tijd bij een kantoor dat talent koestert en laat groeien.

Wat vragen wij?

Je zit in het vierde jaar van je opleiding en zoekt een stageplek waar je nieuwe dingen kunt uitproberen, leert samenwerken en nieuwe skills ontwikkelt. Het is handig als je in het bezit bent van een behoorlijke dosis durf en assertiviteit, want je komt midden in een team van professionals terecht. Kun jij voor jezelf opkomen, houd je altijd het resultaat in het vizier, ben je niet bang om op z’n tijd risico te nemen en ga je gewoon door, ook als het druk of hectisch is? Dan wordt jouw stage bij ons een succes.

Wat bieden wij?

Een hele mooie stage-ervaring! Leren in en van de praktijk, in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar we er samen enthousiast de schouders onder zetten. Daar komt bij:

  • een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week);
  • begeleiding door ervaren collega’s;
  • elke dag een uitstekend verzorgde lunch.