FP Finance

share Delen

Over FP Finance

Vrijwel iedere ondernemer loopt tegen investerings- en financieringsvraagstukken aan. Helemaal doordat het ophalen van financiering er de laatste jaren niet eenvoudiger op is geworden. Zo zijn door de toenemende regelgeving banken kritischer in het verstrekken van financiering. Maar ook is er door de reorganisatieslagen binnen de banken steeds minder ruimte voor het geven van (maatwerk-)advies en kan je vaak pas met de bank om tafel nadat je een online financieringsaanvraag hebt ingediend (en deze interessant genoeg bevonden wordt).

Mede door de terugtrekkende banken zijn er de laatste jaren veel alternatieve financieringsbronnen ontstaan. Door het veelvoud aan verschillende aanbieders is het lastig om deze markt goed te doorzien en een vergelijk te maken tussen de verschillende aanbieders. Het verkrijgen van een passende financiering tegen marktconforme tarieven en voorwaarden is voor veel ondernemers dan ook een uitdaging.

BedrijfsfinancieringRegelen.nl helpt hier graag bij. Wij kunnen je onder andere adviseren en begeleiden bij de invulling van uiteenlopende financieringsvraagstukken.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan