Anna van Toor

share Delen

Over Anna van Toor

In 2010 is onze webshop Anna.nl de lucht in gegaan. Zonder webshop kunnen we vandaag de dag natuurlijk niet meer bestaan. Binnen 10 jaar is de voorraad van de webshop zo groot geworden dat we zijn verhuisd naar een ander pand. Alle processen zijn in de afgelopen jaren zo geoptimaliseerd dat we een goedlopende webshop hebben waarin we ons nog steeds blijven ontwikkelen. In 2015 zijn we opnieuw gestart met de make-over van onze winkels. De ene na de andere make-over volgt en ook worden er weer nieuwe winkels geopend denk bijvoorbeeld aan onze winkel in The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Inmiddels zijn we dus een webshop en 34 winkels verder.

Daarnaast doen wij ons uiterste best om de wereld een beetje beter te maken. Duurzamer schoner en groener. Je leest hier meer over duurzaamheid bij Anna van Toor.

Bij Anna van Toor gaat mode verder dan tijdelijke trends. Wij bieden de klant een unieke stijl. Wij laten ons ieder seizoen weer inspireren door de verschillende stijliconen van vroeger en nu om de mooiste collectie samen te stellen. Wij richten ons op de moderne vrouw die er graag goed en verzorgd uit wilt zien. Wij geloven in kwaliteit, mooie stoffen en een goed en eerlijk advies.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan