Boekhandel de Kler

share Delen

Over Boekhandel de Kler

'Jij zou iets moeten doen met boeken, Bartholomeus', sprak de dominee tegen Bartholomeus De Kler in 1876. Bartholomeus was tuinder maar kampte met een slechte gezondheid. Het leek hem geen gek idee. Midden tussen de boontjes en de rapen begon hij met het verkopen van boeken uit zijn eigen bibliotheek op de Groenesteeg in Leiden. Zo begon in 1876 Boekhandel De Kler.

Inmiddels is Boekhandel De Kler uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in het boekenvak. Er zijn winkels in Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Wassenaar, Oegstgeest, Zoetermeer, Woerden en Houten.

Maar dat is nog niet alles. Sinds 2017 werkt De Kler samen met Boekhandel Kniphorst in Wageningen en met Boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn. In oktober 2018 heeft ook Boekhandel Novita in Bennekom zich bij ons aangesloten en eind 2020 volgde Boekhandel Romijn in Barneveld. Zo vormen we een dynamisch team dat een hoop enthousiasme en vakkennis bezit.

Uiteraard kunt u in al onze winkels terecht voor advies en service. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook op internet staan we u graag bij. Zo is het mogelijk om boeken gemakkelijk thuis te laten sturen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan