Eigenhuis keukens

share Delen

Over Eigenhuis keukens

25 jaar geleden is Eigenhuis Keukens begonnen met één visie: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Want, behalve een passie voor keukens, hebben wij ook een passie voor mensen. Ons motto is dan ook niet voor niets: Tevreden klanten bepalen het succes van morgen!

Dagelijks wordt binnen de organisatie Eigenhuis Keukens door meer dan 150 enthousiaste en bedreven collega's gewerkt aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Continu streven wij ernaar om ons aanbod aan keukens te vergroten, de nieuwste trends en innovaties op te nemen in ons assortiment en ons serviceniveau nog verder te verhogen. Dat wij in onze opzet slagen mag wel blijken uit de vele tevreden klanten.

Als vanzelfsprekend wordt het voor Eigenhuis Keukens zo kenmerkende kwaliteitsniveau niet enkel bepaald door de eigen organisatie. Ook onze betrouwbare leverancier en partners zijn van cruciaal belang voor het gezamenlijke succes. Door de nauwe samenwerking met hen is en blijft Eigenhuis Keukens toonaangevend in de keukenbranche, en dat willen de we komende jaren zeker nog blijven!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan