H. Berkulo Beheer

share Delen

Over H. Berkulo Beheer

Over H. Berkulo Beheer

H. Berkulo Dienstverlening
In november 2004 werd de eerste eenmanszaak opgericht bij de KvK te Utrecht door de huidige eigenaar Rik Berkulo. Vanuit deze eenmanszaak werden diensten verleend in de Evenementen en de Grond-, weg en waterbouw in 2009 ging deze eenmanszaak over in het huidige H. Berkulo Dienstverlening B.V.

Breed inzetbaar
Inmiddels is deze tak uitgegroeid tot full service dienstverlener in de Evenementen, Bouw (G.W.W.), Logistiek en Verkeerstechniek. De circa 30 medewerkers van Berkulo Dienstverlening zijn zeer breed inzetbaar en worden jaarlijks door middel van cursussen en trainingen op het hoogste level gehouden.

Certificering
Kwaliteit is een keuze is een veel gehoorde uitspraak binnen ons bedrijf en daarom hebben wij in 2014  fors geïnvesteerd in de kwaliteit binnen ons bedrijf. Inmiddels zijn wij VCA en BRL9101 gecertificeerd, uniek voor een bedrijf van onze omvang.

De Party Shop
Vlak na de oprichting van de eerste eenmanszaak in december 2004 werden de activiteiten van Eddies Themakleding overgenomen in IJsselstein. Hiervoor werd onder de eenmanszaak een nevenvestiging ingeschreven bij de KvK genaamd DePartyshop.nl. Ook deze nevenvestiging ging in 2009 over in BV vorm en DePartyshop.nl B.V. is de werkmaatschappij waar onze evenementenverhuur en feestwinkel onder vallen.

Midden Holland Evenementen
MiddenHolland Evenementen B.V. is opgericht nadat in 2008 de eerste zeer succesvolle editie van het Foutezomerfeest plaatsvond. Er werd direct nagedacht over een vervolg editie en klanten melden zich voor de facilitaire en technische invulling van hen evenementen.

H. Berkulo Safety
H.Berkulo Safety is opgericht in 2002 heeft als hoofdtaak u ontzorgen omtrent de periodieke veiligheidskeuringen binnen uw organisatie.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan