N. J. van den Broek

verified Initiatiefnemer van IJsselstein Werkt

share Delen

Over N. J. van den Broek

Bij ons in het bedrijf hebben we heel wat ervaren loodgieters rondlopen die echt weten waar ze mee bezig zijn. Sommigen zitten al 12,5 jaar, 30 jaar, 41 jaar en zelfs 45 jaar in het vak. Een vaste groep mensen die hun vak door en door kennen.

Maar we zijn ook met onze tijd meegegaan. We hebben niet alleen onze vaste groep, maar werken ook met flexibele krachten en andere vakmensen waar we op kunnen bouwen.

En we zijn blij dat er ook regelmatig nieuwe mensen bijkomen. We koesteren die nieuwkomers, want goede vakmensen zijn moeilijk te vinden. We leren ze de kneepjes van het vak en zorgen dat ze alle praktische training krijgen die ze nodig hebben. Pas als ze net zo goed zijn als we willen, laten we ze los in het werkveld.

Onze aanpak? We plannen alles efficiënt volgens LEAN-principes en maken gebruik van BIM-ontwerpen. En creativiteit is bij ons van groot belang. We zijn de hele dag bezig met het bedenken van inventieve oplossingen. Kun je je voorstellen tegen welke uitdagingen we aanlopen bij renovatieklussen?

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan