RSV Schoonmaakdiensten

share Delen

Over RSV Schoonmaakdiensten

Over RSV Schoonmaakdiensten
RSV Schoonmaakdiensten: specialist in schoonmaakwerk.  Schoonmaakbedrijf RSV Schoonmaakdiensten weet hoe fijn het is om in een schone omgeving te verblijven. Of dit nu thuis of op kantoor is, RSV Schoonmaakdiensten reinigt álles. Wij bieden u klantgerichtheid, discretie, kwaliteit en een goede communicatie.

Onze + staat voor het totaalpakket aan schoonmaakwerk wat wij u kunnen bieden. De gevel is bijvoorbeeld de eerste aanblik van uw bedrijfspand, daarna valt de blik op de tuin, bij binnenkomst een schone entree en een glimmend toilet, dit complete plaatje kan RSV Schoonmaakdiensten voor u verzorgen en onderhouden. Zo maakt u een goede eerste indruk bij uw klant!

Glazen wassen
Ramen lappen is in vakjargon glasbewassing, oftewel het streeploos schoonmaken van de ramen. Glazen wassen kan zowel bij particulieren als bedrijfspanden. Op vaste afspraak of op oproepbasis.

Opleveringsschoonmaak
Rsv schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in uw opleveringsschoonmaak bij verhuizing naar een seniorenwoning, renovatie of nieuwbouw.

Vloeronderhoud
Sommige vloeren hebben extra vloeronderhoud nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan marmoleum, houten vloerdelen, linoleum of marmer. RSV Schoonmaakdiensten is van alle markten thuis wat dat betreft. Voor zowel bedrijven als particulieren. Waxen, strippen, tapijt reinigen, olieën, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Gevelreiniging
Tegenwoordig worden er woningen met alle kleuren dakpannen gebouwd, deze kunnen soms last krijgen van venijnige algaanslag. Dit kunt u weer schoon krijgen door gevelreiniging. Met onze gevelreiniging kan uw dak weer glimmen! Ook aluminium of gemetselde gevels, trespa, en lichtkoepels zijn voor ons geen probleem.

Graffitiverwijdering
Helaas gebeurt het nog regelmatig dat gevels, elektriciteitshuisjes of bushokjes volgeklad worden met graffiti. RSV Schoonmaakdiensten is u graag van dienst bij het verwijderen daarvan.

Tuinonderhoud
Voor het aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin helpen wij u graag verder. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin een visitekaartje voor uw bedrijf is en u hoeft geen extra contacten te onderhouden naast het contact met het schoonmaakbedrijf. Eén aanspreekpunt voor uw facilitaire zaken, wel zo makkelijk.

Weg met spinnen (overlast)
Heeft u ook zo’n last van spinnen in het voor- en najaar? RSV Schoonmaakdiensten kan dit probleem verhelpen, zowel bij bedrijven als particulieren.

Interieurverzorg(st)er voor particulieren
Ook voor hulp in de huishouding bent u bij onze schoonmaakdiensten aan het juiste adres. U betaalt wellicht iets meer dan aan een poetshulp uit de buurt, maar u heeft wel de garantie dat uw woning ook tijdens zijn/haar vakantie en ziekte netjes schoongehouden wordt door een schoonmaakspecialist.

U ziet het, RSV Schoonmaakdiensten biedt nét dat beetje +!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan