Van Rooij Transport

share Delen

Over Van Rooij Transport

Over Van Rooij Transport
Wij beperken onze service niet tot louter het transport van apparatuur. Op verzoek van onze opdrachtgevers transporteren wij medische apparaten van elke omvang en plaatsen deze op etage en afdeling. Spoedgevallen kunnen wij binnen de afgesproken tijd bezorgen, immers gaat het vaak om de gezondheid van de patiënten!

Met onze ervaring en betrouwbaar materiaal leveren wij reeds jaren tot volle tevredenheid onze diensten aan verschillende leveranciers van medisch apparatuur. Tot onze huidige opdrachtgevers behoren de volgende bedrijven: Labmakelaar Benelux, Autopharma, Labbio, Labolutions, Mauritsklinieken, Spruyt Hillen, XiltriX international, Blockland Medical Care.

Ook hebben wij een gewaardeerde klant in IJsselstein waarvoor wij schoolmeubilair bezorgen bij diverse scholen en kinderdagverblijven. Voor Inoxcon bv, excellent in warmwater en importeur ACV, transporteren wij verwarmingsketels door geheel Nederland.

Onze medewerkers zetten hun beste beentje voor: krachtig bij het verhuizen van zware spullen, handig bij het (de)monteren van meubelen, zorgvuldig bij het inpakken van uw breekbare serviesgoed en glaswerk.

Bij Van Rooij Verhuizingen is uw verhuizing in goede handen.
Wij wensen u alvast veel geluk op uw nieuwe adres.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan