3V Belastingadviseurs

share Delen

Over 3V Belastingadviseurs

Over 3V Belastingadviseurs 

VISIE
3V Belastingadviseurs is gevestigd in IJsselstein en adviseert de MKB ondernemer, de vermogende particulier, familiebedrijven, internationaal werkende bedrijven en accountantskantoren die een sterke fiscale partner voor hun klanten willen. Bij onze werkzaamheden staan de wensen en doelstellingen van onze cliënt centraal. 

ONAFHANKELIJK
Wij verzorgen geen administraties en werken ook niet exclusief voor een ander accountants- of advieskantoor. Wij zijn 100% onafhankelijk. Dit is een bewuste keuze. Wij zijn inzetbaar naast uw controller, accountant, advocaat, notaris, bankier etc. maar werken uiteraard ook rechtstreeks voor de ondernemer. 

DIENSTVERLENING
Voor het leveren van een goed belastingadvies is ervaring onmisbaar. De adviseurs van 3V Belastingadviseurs beschikken samen inmiddels over meer dan 50 jaar advieservaring, opgedaan bij de "Big Four"en middelgrote advieskantoren. Door onze ruime ervaring kunnen wij op een breed gebied, op maat gesneden creatieve - maar ook werkbare - fiscale oplossingen bieden. In onze dienstverlening zijn wij niet onafhankelijk. Wij komen op voor de fiscale belangen van onze cliënten. Onze aanpak is praktisch en pragmatisch. Strijdbaar als de situatie daar om vraagt, maar ook relativerend als uw succes daar meer bij gebaat is. Soms is een compromis ook een overwinning. 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan