Diks Verzekeringen

share Delen

Over Diks Verzekeringen

Diks is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 50 jaar ervaring helpen wij u graag bij het vergelijken van verzekeringen. Onafhankelijk en met een groot aanbod van verzekeraars, is er altijd een verzekering die bij u past. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we onze website www.diks.nl gelanceerd. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van online verzekeringen.

Missie Diks
Onze missie is om voor iedereen een passende verzekeringsoplossing te bieden. Bij Diks werken we elke dag aan de beste oplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om verzekeringen rondom wonen, uw voertuig of bedrijf. We helpen onze klanten met de beste deal, scherpste prijs of soms om gewoon verzekerd te krijgen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen en behoeftes, zodat u zorgeloos kunt leven en ondernemen. Met slimme tools online en deskundig persoonlijk advies waar nodig, zorgen wij ervoor dat u inzicht krijgt in uw verzekeringen. Zo kunnen wij u helpen de beste keuze te maken voor uw financiële producten.

Visie
Door passende digitale oplossingen aan te bieden, willen wij verzekeren snel, eenvoudig en flexibel maken. Hierdoor heeft u op ieder moment inzage in uw financiële producten en heeft u altijd de beste oplossing.

Wij zijn geen verzekeraar
Wij zijn geen verzekeraar maar vergelijken verzekeringen. Bij ons worden verzekeringen vergeleken op prijs én kwaliteit.  Wij streven er naar u altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden. Als u een verzekering aangaat, ontvangen wij van de verzekeraars een vergoeding. 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan