Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe lead engineer voor Yellax!

Yellax in IJsselstein heeft een Lead Engineer aangenomen voor hun team. Deze veelzijdige functie, met een flexibele werkweek van 0 tot 40 uur, is gericht op iemand met passie voor het werk en relevante opleiding en ervaring in industriële automatisering, mechatronica of elektrotechniek.

De Lead Engineer zal werken aan uitdagende project- en procesresultaten, nauw samenwerkend met alle disciplines binnen en buiten het team. De rol omvat leiderschap binnen het team, sparringpartner zijn voor teamleden, en het adviseren van klanten over efficiënte projectuitvoering. Afhankelijk van de achtergrond van de Lead Engineer, kan het werk zowel monodisciplinair als multidisciplinair zijn.

Yellax waardeert goede communicatieve vaardigheden en zoekt iemand die zich eigenaar voelt van het ontwerpproces of project. Ze bieden een organisatie zonder veel hiërarchie, volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en kennisdeling, en een open en eerlijke bedrijfscultuur. Er is een goede werksfeer met regelmatige vrijdagmiddagborrels, en investering in medewerkers en innovatie.

De Lead Engineer krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto voor privégebruik, mobiele telefoon en laptop van de zaak, direct een vast contract en een goede pensioenregeling.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein effectief bedrijven zoals Yellax verbindt met gekwalificeerde en enthousiaste professionals, die een cruciale rol spelen in het bevorderen van efficiëntie en innovatie binnen het bedrijf.