Succesverhalen
share Delen

Domino's IJsselstein vindt een pizzamaker fulltime via IJsselstein Werkt!

Domino's IJsselstein heeft met succes een fulltime Pizzamaker aangenomen, een essentiƫle aanvulling op hun team. Deze functie biedt een uitstekende kans voor iemand die graag in een dynamische en levendige omgeving werkt, waarbij het bereiden van heerlijke pizza's centraal staat.

De nieuwe Pizzamaker zal verantwoordelijk zijn voor het aannemen en invoeren van bestellingen, het uit de oven halen, snijden en verpakken van pizza's, en het meegeven van bestellingen aan klanten. Het werk is bij vlagen intensief, vooral tijdens de 'rush' rond etenstijd. In rustigere momenten houdt de Pizzamaker zich bezig met voorraadbeheer, opruimen en schoonmaken van de winkel.

Domino's zoekt iemand die klantvriendelijk is, waarde hecht aan kwaliteit, en graag deel uitmaakt van een gedreven team. Flexibiliteit, enthousiasme en liefde voor pizza zijn essentieel, en geen ervaring is vereist aangezien Domino's alle benodigde training biedt.

Domino's biedt een mooi uurloon, personeelskorting op pizza's, flexibele werkuren en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. De cultuur bij Domino's is er een van hard werken en veel plezier maken, waarbij de focus ligt op "Sell more pizza, have more fun!"

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein effectief bedrijven zoals Domino's verbindt met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die een passie hebben voor het bereiden en verkopen van kwaliteitspizza's.