Succesverhalen
share Delen

Geranos vindt met succes een verzorgende IG!

Zorgplatform Geranós in IJsselstein heeft met succes een Verzorgende IG aangeworven. Deze flexibele functie, met een werkweek van 10 tot 24 uur, biedt een uitgelezen kans voor iemand met een passie voor de zorg en een diploma op verzorgende IG niveau 3.

De Verzorgende IG zal vanuit huis naar cliënten toe gaan om persoonlijke verzorging te verlenen, inclusief geprotocolleerde verzorgende, begeleidende, verpleegtechnische en preventieve taken. De nieuwe medewerker zal samenwerken met een team van verzorgenden en verpleegkundigen en rapporteren aan de wijkverpleegkundige. Het is belangrijk dat de Verzorgende IG tijdig problemen signaleert, collega's inschakelt indien nodig, en de zelfredzaamheid van cliënten ondersteunt.

Geranós is op zoek naar iemand die autonoom kan werken, in het bezit is van een rijbewijs B/AM, werkt volgens het normenkader van V&VN, affiniteit heeft met de zorg, flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Het nemen van initiatief en het delen van ideeën en meningen wordt aangemoedigd.

De organisatie biedt een contract voor onbepaalde tijd met een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 tussen €1902,37 en €2.668,93 per maand. Extra voordelen zijn onder andere vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioenregeling via het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en een werktablet.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein effectief zorgprofessionals zoals Verzorgende IG's verbindt met organisaties zoals Zorgplatform Geranós, waar ze een cruciale rol spelen in het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten.