Succesverhalen
share Delen

Succes voor Glasservice IJsselstein met een medewerker glaszetter!

Glasservice IJsselstein heeft met succes een nieuwe glaszetter aangenomen voor hun team. Deze veelzijdige functie, met een flexibele werkweek van 0 tot 40 uur, is ideaal voor iemand die graag met glas werkt en bereid is de handen uit de mouwen te steken.

De nieuwe glaszetter zal zich bezighouden met diverse werkzaamheden, waaronder het leveren en monteren van glas op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten en bij particuliere klanten. Deze uitdagende baan biedt veel vrijheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Voor deze rol is Glasservice IJsselstein op zoek naar gemotiveerde en praktisch ingestelde collega's die in nauw samenwerkingsverband met andere ervaren glaszetters kunnen opereren. Ervaring als glaszetter is een pré, maar het bedrijf biedt ook opleiding aan voor diegenen die het vak willen leren. De werkzaamheden omvatten onder andere het plaatsen van glas, afkitten en het laden en transporteren van glas.

Glasservice IJsselstein biedt een marktconform salaris en volop ruimte om je te ontwikkelen via opleidingen. Het bedrijf staat bekend om zijn informele, leuke en gezellige werksfeer, waar elke medewerker echt meetelt.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein bedrijven zoals Glasservice IJsselstein helpt bij het vinden van gedreven en kundige medewerkers die een essentiële bijdrage leveren aan het succes van het bedrijf.