Succesverhalen
share Delen

Ook Domino's IJsselstein vindt geschikte kandidaat voor een shift manager parttime via IJsselstein Werkt!

Domino's IJsselstein heeft een nieuwe parttime Shift Manager aangenomen, een sleutelrol binnen hun team. Deze functie, met een variabele werkweek van 0 tot 40 uur, is perfect voor iemand die op zoek is naar een baan met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zijn of haar leiderschapskwaliteiten te tonen.

De Shift Manager is verantwoordelijk voor de winkelactiviteiten wanneer de assistent-winkelmanager en winkelmanager afwezig zijn. De taken zijn divers, zoals het toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden, het bewaken van Arbo-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, het zorgen voor voldoende voorraad, het controleren van leveringen, het evalueren van werkprocessen, en het opstellen van rapportages. Financiële en administratieve afhandeling van in- en verkopen behoort ook tot de verantwoordelijkheden.

De ideale kandidaat voor deze rol is klantgericht, betrouwbaar, serieus, ambitieus en betrokken. De Shift Manager bewaart altijd het overzicht, kan collega’s enthousiasmeren en motiveren, en komt met praktische oplossingen wanneer dat nodig is.

Domino's biedt een mooi uurloon, veel flexibiliteit, personeelskorting op pizza’s, en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Dit succesverhaal benadrukt de effectiviteit van 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein, waar Domino's een getalenteerde Shift Manager heeft gevonden die bijdraagt aan het succes van de winkel en de tevredenheid van klanten.