Stage Sales Account Management

Jacobs Douwe Egberts NL B.V.

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in de fascinerende wereld van koffie en thee en ben jij klaar voor een leuke en uitdagende stage? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Binnen het accountmanagement team van Jacobs Douwe Egberts (JDE) zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons komt versterken vanaf Januari / Februari 2024.

 • Full-time
 • HBO/WO

Wat ga je doen?

Als stagiair accountmanagement heb je dagelijks de afwisseling van commerciële werkzaamheden enerzijds en analyses anderzijds. Je krijgt een goed beeld van promotiemanagement, en inzicht in de FMCG- en retailmarkt.

Werkzaamheden waaraan je meewerkt tijdens je stage zijn:

 • Het opstellen, beheren en de executie waarborgen van de accountplannen;
 • Het proces rondom promoties (plannen promotievolumes, financiële afwikkeling en het evalueren van promoties);
 • Het volgen en analyseren van de ontwikkelingen aan klantzijde (afzet/omzet/winst en marktgegevens) en dit door vertalen naar kansen;
 • Het creëren, realiseren en evalueren van activaties (bijv. content, packshots, briefings).

Waar kom je te werken?

Het accountmanagement team valt onder de Retail Business Unit van JDE. Dit is de marketing & salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met sterke merken als Douwe Egberts, SENSEO®, L’Or Espresso en Pickwick is JDE marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Binnen de afdeling accountmanagement werken we in 3 sub-teams: Albert Heijn, Jumbo en Superunie (hieronder vallen bijv. Plus en Dirk).

Gedurende jouw stage zal je gaan werken in het Albert Heijn account team. Dit team bestaat uit een Sales Manager, Key Accountmanager en Junior Accountmanager. In dit team krijg je tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op het Accountmanagement.

Wat vragen wij?

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Stagiair Accountmanagement zoeken we een leergierige stagiair die per Januari / Februari 2024 beschikbaar is en over de volgende vaardigheden en ervaring beschikt:

 • HBO / WO-opleiding en affiniteit met FMCG en Retail;
 • Commerciële en klantgerichte instelling;
 • Sterk analytisch vermogen en resultaatgericht;
 • Basis Excel / Powerpoint skills en interesse om hier nog beter in te worden;
 • Teamplayer en sociaal / communicatief sterk.

Wat bieden wij?

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding, reiskostenvergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

De stage is een meewerkstage, maar als je dit wilt combineren met een afstudeeropdracht dan kan dat in overleg. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.