CastellumCafé

share Delen

Over CastellumCafé

Over CastellumCafé
CastellumCafé is het restaurant in Castellum Hoge Woerd. Dagelijks geopend voor lunch, koffie, borrel en diner. Verse pizza's uit onze steenoven!

Restaurant
In het CastellumCafé kun je de hele dag terecht vanaf 10 uur ‘s ochtends. Onze keuken, die opent om 11 uur, is Italiaans geïnspireerd met gebruik van veel lokale seizoensproducten. Iedere dag maken we vers het deeg voor de pizza's uit onze steenoven. Genieten!

Terras
Een ruim opgezet terras op het zuiden. Op een terrein zo groot als een voetbalveld, omringd door 6 meter hoge wallen. Kinderen kunnen vrijuit spelen en genieten van de Steede, terwijl de ouders genieten van het goede leven. U kunt helaas niet reserveren voor het terras.

Zalen
Meetings en Events op een unieke locatie. Gratis wifi en volop mogelijkheden voor cursussen, workshops en brown paper sessies. Naast de theaterzaal zijn ook de torenkamers te huur tegen een gunstig tarief. Alle kamers zijn voorzien van een moderne presentatiemogelijkheid.

Borrelen
Heb je iets te vieren? Je bent van harte welkom. Borrels, vernissages of anderszins. Wij zorgen er voor met een passend arrangement. In het restaurant, op het terras, in de foyer of meer besloten in een zaal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan