Dirck III Leidsche Rijn

share Delen

Over Dirck III Leidsche Rijn

Over Dirck III
Bij de slijterijen van Dirck III werken enthousiaste mensen met kennis van zaken. Geef jij klanten graag een persoonlijk advies en goede service? Kijk dan verder.

Of het nu om een kratje bier gaat, een mooie fles rood voor bij de ossenhaas of een exclusieve champagne, iedereen kan er voor terecht bij één van de ruim 40 vestigingen van Dirck III. De beste en goedkoopste slijterij van Nederland, met altijd een vakkundig advies en uitstekende service. We zijn er trots op dat we niet alleen een zeer uitgebreid assortiment voeren, maar dat ook uiterst scherp weten in te kopen en mooie promoties bedenken. Daar zijn de mensen op ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn verantwoordelijk voor.

Dirck III wil gewoon de beste zijn door:

  • onderscheidende grote slijterijen waar de klant zich gemakkelijk zelf kan bedienen en  met zelfbedieningswagens terecht kan
  • een uitgekiend en ruim assortiment aan te beiden. Bij Dirck III kun je alle dranken krijgen tegen het laagste prijspeil in de slijterijbranche, de beste kwaliteit voor de laagste prijs.
  • naast de al zeer lage prijzen ook nog  eens wekelijks tal van extra scherpe aanbiedingen en spectaculaire acties aan te bieden en tal van gratis extra’s
  • kwaliteitsgarantie te geven: niet tevreden geld terug zelf als de fles al halfleeg is.
  • veel aandacht te besteden aan onze deskundige, vriendelijke en enthousiaste medewerkers, sociale hygiëne en management.
  • een goede werkgever te zijn voor de ruim 300 medewerkers

Werken bij Dirck III
Dirck III wint al jaren achter elkaar de prijs voor Beste Wijnspeciaalzaak. Dat komt vooral door onze medewerkers. We hebben namelijk niet alleen een goede neus voor wijn, maar ook voor talent. Mensen die weten wat het is om de klant altijd op de eerste plaats te zetten. Natuurlijk zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden, maar we zorgen ook dat onze medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis van wijn, bier, champagne en likeur. Daar investeren we continu in. En voor iedereen geldt: afspraak is afspraak en samenwerken is elkaar respecteren. Zo werken we bij Dirck III.

Er is nog meer
Dirck III is gelieerd aan de Detailresult Groep N.V. die de 190 Dirk- en DekaMarkt-supermarkten exploiteert. De organisaties Detailresult Services, Logistiek en Productie horen tot de Detailresult Groep. Kom je werken bij Dirck III, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan