Dutch FilmWorks

share Delen

Over Dutch FilmWorks

Over Dutch FilmWorks
De bedrijfsfilosofie 'Being the fastest in changing all the time' heeft Dutch FilmWorks de afgelopen jaren gebracht tot haar huidige status: de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op gebied van bioscoop, home entertainment, Video On Demand en TV (Pay TV en Free TV). Inmiddels heeft DFW een catalogus van meer dan 3.000 titels op het gebied van speelfilms, TV-series, documentaires en kinderproducten.

​Successen op het gebied van Nederlandse films zijn o.a. Onze Jongens in Miami, Penoza, All You Need Is Love, Zwaar Verliefd!, Bankier van het Verzet en Soof 2. Op het gebied van kinderfilms is er een populair aanbod met o.a. Project Gio, 100% Coco, De Club van Sinterklaas en de Dummie de Mummie-reeks. Maar ook met Amerikaanse films als Midway, The Hitman’s Bodyguard, Bad Moms en The Wolf of Wall Street scoort Dutch FilmWorks.

​In 2020 brengt DFW o.a. familiefilm De Piraten van Hiernaast, het vervolg op Zwaar Verliefd!, de verfilming van de Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, de absurde komedie Rundfunk: Jachterwachter, Mijn Beste Vriendin Anne Frank en de derde Soof-film uit in de bioscoop. Daarnaast staan o.a. de Amerikaanse films Hitman’s Bodyguard 2, Hope Gap, I Still Believe en The Secret op het programma.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan