Gimeg

share Delen

Over Gimeg

Over Gimeg
Gimeg Nederland B.V is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 7.000m2 magazijn bevoorraden wij dagelijks vele afnemers in binnen- en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136-jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.                         

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Livin' outdoor, Travellife, Mestic, Livin' flame  en Cosi fires.

Bent u geïnteresseerd om onze producten aan uw klanten aan te bieden en wilt u hierbij profiteren van de voordelen van dealer zijn? Neem dan contact met ons op en vul uw gegevens in, dan nemen wij daarna contact met u op.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan