MKB Finance

share Delen

Over MKB Finance

Over MKB Finance
MKB Finance is een administratie,-en fiscaal advieskantoor in de regio Utrecht met ruim 15 jaar ervaring in het midden- en kleinbedrijf.

Samen komen wij er wel uit
Een team van circa vijftien enthousiaste, gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren in en op administratief, fiscaal, administratief organisatorisch (AO) en bedrijfseconomisch gebied.

Ons logo staat voor teamwork en samenwerking. Want ondernemen floreert door samenwerken. Daarnaast staat het voor vriendschap of verbond. MKB Finance streeft met haar cliënten een langdurige en vruchtbare samenwerking na, welke tot een optimaal resultaat voor partijen leidt.

Samengevat: Ons motto, onze insteek van onze dienstverlening is: Samen!

Dit betekent dat u als ondernemer directe aanspreekpunten en korte-communicatielijnen heeft met uw adviseur. Daartoe kent u de “verantwoordelijke” persoon en de betreffende medewerker(s).

Betrokken, met zijn allen
Wij leiden onze medewerkers op, zij moeten zoveel mogelijk van uw onderneming weten. Wij hebben de kennis om alle voorkomende vraagstukken te behandelen. Specialisme op financieel gebied, om u altijd van dienst te zijn.

Maatschappelijk betrokken
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is geen apart thema meer.
Veel bedrijven dragen graag hun steentje bij, ook MKB Finance.
Wij vinden het belangrijk om aanwezig en betrokken te zijn bij de maatschappij, ook in de duurzame vorm.

Zo rijden wij bijvoorbeeld in een elektrische auto, werken wij met energiezuinige apparaten en lampen, hebben wij in ons nieuwe pand straks zonnepanelen op het dak liggen en is er een warmtepomp geïnstalleerd. Voorts zal er een invalidenlift aanwezig zijn in ons nieuwe pand.

Ook zijn wij nauw betrokken bij stichtingen en verenigingen die alles doen om het belang van inwoners van onze regio’s te helpen. Thijs is bestuurslid van stichting "Vrienden van Zonnewereld", is jeugdtrainer bij voetbalvereniging PVCV. Ruud is voorzitter van tennisvereniging "Triaq" te Harmelen. Jan is bestuurlijk betrokken geweest bij voetbalvereniging "Heukelum" en zit in enkele sponsorcomites van een aantal sportverenigingen.

Voorts sponsort MKB Finance de volgende verenigingen:

  • Tafeltennisvereniging Woerden
  • Tennisvereniging Triaq Harmelen
  • Dierenweide Vleuterweide

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan