NL Voor Elkaar

share Delen

Over NL Voor Elkaar

Over NL Voor Elkaar

DE MISSIE
Wij denken dat iedereen impact kan én wil maken. Impact op de wereld, een ander én zichzelf. Want helpen maakt je happy! Door te inspireren en slim te matchen, zetten we tijd en talent om in social impact. Zo realiseren we samen de samenleving van de toekomst. Samen komen we verder. Samen helpen we iedereen!

DE OPLOSSING
Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor photoshoppen of een uurtje voetballen op zondag.

Op ons platform verbinden we iedereen die iets wil betekenen met iedereen die iets nodig heeft. Van de buuf op de hoek, lokale of nationale stichting tot bedrijf en overheid. Van één keer tot veel meer. Je helpt een ander en hebt ook nog eens een toffe ervaring.

NLvoorelkaar is inmiddels uitgegroeid tot het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Elk jaar wordt ons do-good platform door meer dan een miljoen mensen bezocht. Mensen die iets moois voor een ander willen betekenen of zelf wat hulp kunnen gebruiken. Ons platform e-matcht ze met de nieuwste en veiligste technieken. Zo kan echt iedereen impact maken.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan