Succesverhalen
share Delen

Lens Opticiens haalt Administratief Medewerker binnen via Leidsche Rijn Werkt

Sinds enkele maanden is Leidsche Rijn Werkt er om werkgevers en werkzoekenden in Leidsche Rijn bij elkaar te brengen. Tientallen mensen solliciteerden al via het platform, Marcel de Jong slaagde erin via het platform een nieuwe baan te vinden. "Ik ben blij dat ik via jullie site een nieuwe baan heb gevonden", vertelt hij aan Leidsche Rijn Werkt.

Marcel was nog niet bekend met het relatief nieuwe platform toen zijn vrouw hem op het platform Leidsche Rijn Werkt attendeerde. Hij stuitte daar op de vacature voor Administratief Medewerker van Lens Opticiens. Marcel besloot te solliciteren en is sinds november aan de slag gegaan bij zijn nieuwe werk. “Ik heb fijne collega’s, die me goed begeleiden in mijn werkzaamheden. Ik krijg hier de kans om mezelf te ontwikkelen en zelfstandig te werken. Ik werk er nu ruim drie weken met veel plezier.

Marcel was overigens niet de enige die solliciteerde op de vacature. Lens Opticiens kreeg via Leidsche Rijn Werkt enorm veel sollicitaties binnen en pikte Marcel daar als beste kandidaat uit. Een mooi succesverhaal! Wij wensen Marcel dan ook heel veel succes en werkplezier toe in zijn nieuwe functie.

Zou je ook graag willen werken bij Lens Opticiens? Het bedrijf is nog op zoek naar een Allround Optiekmedewerker voor 40 uur per week