Nieuws
share Delen

Leidsche Rijn Werkt breidt uit met stageplaatsen

Het bedrijven- en vacatureplatform Leidsche Rijn Werkt is uitgebreid met stageplekken. Bedrijven in Leidsche Rijn kunnen nu – naast betaalde banen – ook geheel gratis hun stageplekken aanbieden via het platform.

Stageplekken
Leidsche Rijn Werkt bestaat inmiddels ruim een jaar en blijft groeien. Steeds meer inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern weten de weg naar het platform te vinden. Om een nog grotere doelgroep aan te spreken, is het platform vanaf heden ook beschikbaar om stageplekken op te plaatsen.

Het team van Leidsche Rijn Werkt heeft contact gelegd met scholen in Leidsche Rijn. In samenwerking met de scholen zal ervoor worden gezorgd dat de stageplekken die op Leidsche Rijn Werkt verschijnen, onder de aandacht komen bij de leerlingen / studenten, en hun begeleiders.

Neem contact met ons op!
Heeft u nu of in de (nabije) toekomst plek voor een stagiair en wilt u die het liefst uit de buurt hebben? Zet uw vacature dan uit via Leidsche Rijn Werkt. Het enige wat u hoeft te doen is een mailtje te sturen naar [email protected]. Het team van Leidsche Rijn Werkt zal u vanaf daar verder helpen. 

Stagee.PNG