Succesverhalen
share Delen

Significant Groep vindt met succes een Senior onderzoeker Inburgering & Integratie!

De vacature voor een Senior Adviseur/Onderzoeker Inburgering & Integratie bij Significant Groep in Leidsche Rijn betrof taken zoals het ontwikkelen van de werkpraktijk Inburgering en Integratie, het verwerven van opdrachten via netwerken en nieuwe relaties, en het adviseren van gemeenten en andere ketenpartners over uitvoeringsvraagstukken. De rol omvatte ook het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, het geven van onderbouwd advies, en het monitoren van ontwikkelingen rond de nieuwe Inburgeringswet voor het Ministerie van SZW.

Kandidaten dienden affiniteit en oprechte interesse te hebben in het domein Integratie & Inburgering, een brede scope, kennis van het inburgeringssysteem, vaardigheden in business development, academisch werk- en denkniveau, en minimaal vijf jaar relevante ervaring in de publieke sector.

De functie bood de kans om aan impactvolle projecten te werken, vrijheid om het werk vorm te geven, kansen voor snelle ontwikkeling, een op mensen gerichte en zorgzame organisatie, en uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief mobiliteitsbudget of leaseauto, jaarlijks opleidingsbudget, en dertig vakantiedagen.