Succesverhalen
share Delen

CastellumCafé vindt een Shift Leader via Leidsche Rijn Werkt!

CastellumCafé in Leidsche Rijn is op zoek naar een Shift Leader, specifiek gericht op allround medewerkers in de bediening. Deze functie is zeer hands-on, waarbij de medewerker zich zowel achter de bar als in de bediening op zijn gemak voelt. Het café verhuurt zalen en heeft een duidelijke buurtfunctie, waardoor ze een divers publiek ontvangen. De Shift Leader is verantwoordelijk voor het openen en sluiten, het klaarzetten van zalen, en het verwennen van gasten.

Gevraagd wordt een spontaan persoon met ruime ervaring in de horeca, die sterk genoeg in de schoenen staat om een jong team te leiden en te begeleiden. Deze persoon moet bereid zijn het goede voorbeeld te geven en verantwoordelijkheid te nemen, en zich thuis voelen in de bedrijfscultuur die grote vrijheid combineert met grote verantwoordelijkheid.

Aangeboden wordt een afwisselende functie met veel vrijheden binnen het concept van het café, een inspirerende werkomgeving met divers, maar cultureel geïnteresseerd publiek, en een bedrijfsapp met veel informatie en cursussen