Succesverhalen
share Delen

Lagerweij Consultancy vindt een stagiair(e)/ Traineeship Arbeids en Organisatie psycholoog via Leidsche Rijn Werkt!

Lagerweij Consultancy heeft een stagiair(e) of trainee voor de rol van Arbeids- en Organisatiepsycholoog aangenomen, een prachtige kans voor jonge professionals om ervaring op te doen in de wereld van de psychologie binnen het bedrijfsleven. Deze stage of traineeship, met een duur van 5 tot 6 maanden en een werkweek van 32 tot 36 uur, is bedoeld voor WO masterstudenten in A&O psychologie of een verwante studierichting, of voor studenten die bezig zijn met hun afsluitende bacheloropdracht.

De stagiair(e) krijgt de gelegenheid om een breed scala aan werkzaamheden en taken te leren kennen binnen een commercieel psychologisch adviesbureau. Dit omvat het meelopen met assessments, trainingen of coaching, en de mogelijkheid om te leren over de organisatorische kant van het bureau. De stage wordt aangepast aan de lopende projecten en de interessegebieden van de stagiair(e).

Lagerweij Consultancy hecht veel waarde aan diversiteit en is op zoek naar iemand die communicatief sterk, samenwerkingsgericht, leergierig is en past binnen een informele bedrijfscultuur. De ideale kandidaat is vloeiend in Nederlands en heeft affiniteit met assessments, trainingen, coaching en organisatieadvies.

De stage biedt een passende vergoeding, inclusief verlofdagen, en de mogelijkheid om hybride te werken. De stagiair(e) krijgt persoonlijke onboarding en begeleiding in een zelforganiserend team, en de vrijheid om werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' een waardevolle rol speelt in het matchen van ambitieuze studenten met leerzame stageplekken zoals bij Lagerweij Consultancy, waarbij ze een unieke kans krijgen om te groeien in hun professionele carrière.