Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe medewerker keurmeester hefbruggen voor Lindeboom GTG!

Lindeboom GTG in Lopik heeft een nieuwe Keurmeester Hefbruggen aangenomen voor hun team. Deze functie biedt een variabele werkweek van 0 tot 40 uur en is geschikt voor iemand met een passie voor techniek en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

De nieuwe keurmeester zal zich richten op het jaarlijkse onderhoud en het keuren van de hefbruggen bij klanten. De taken omvatten het zelfstandig bezoeken van locaties, het uitvoeren van inspecties met behulp van een tablet, en het administreren van extra werkzaamheden. De medewerker zal soms de hele dag op één locatie zijn en soms verschillende klanten op een dag bezoeken. Er is ook mogelijkheid om bij te springen bij grotere projecten voor de installatie van hefbruggen.

Voor deze functie wordt gezocht naar iemand met MTS niveau door opleiding en/of ervaring, een glimlach bij het overtreffen van klantverwachtingen, en een passie voor het onderhouden en keuren van mechanische, hydraulische of elektrotechnische systemen. Het is belangrijk dat de kandidaat beschikt over een rijbewijs B, aangezien de monteurs werken vanuit huis en de beschikking krijgen over een servicebus.

Lindeboom GTG biedt een salaris tussen €2.450,00 - €2.900,00 per maand, afhankelijk van ervaring. Extra voordelen zijn onder andere overuren uitbetaald, vakantiegeld, een auto van de zaak, pensioen, vrijdagmiddagborrel, en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Lopik effectief bedrijven zoals Lindeboom GTG ondersteunt bij het vinden van gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor gespecialiseerde functies zoals Keurmeester Hefbruggen.