Succesverhalen
share Delen

Royal A-ware vindt een werkstudent recruitment via Lopik Werkt!

Royal A-ware in Lopik heeft met succes een werkstudent voor hun recruitmentafdeling aangenomen. De functie, bedoeld voor 10 tot 16 uur per week, biedt de werkstudent een uitgelezen kans om waardevolle ervaring op te doen in het vakgebied van werving en selectie.

De werkstudent zal binnen de afdeling Recruitment nauw samenwerken met de recruiters. Tot de taken behoren het ondersteunen bij diverse administratieve werkzaamheden, actief meewerken aan wervingstrajecten, en bijdragen aan verschillende projecten. Deze rol biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met diverse aspecten van het recruitmentproces, waaronder het plaatsen en invullen van vacatures, het zoeken en spreken met professionals, en het helpen organiseren en begeleiden van introductiedagen. De werkstudent wordt ook de expert in het opstellen en bijhouden van verschillende rapportages en systemen.

Royal A-ware is op zoek naar een student die een relevante opleiding volgt (bij voorkeur bedrijfskundig, facilitair of HR-gerelateerd) en die leergierig, gedreven en enthousiast is. Goede plannings- en organisatievaardigheden zijn essentieel.

De werkstudent ontvangt een aantrekkelijk salaris van ongeveer €15,- per uur, inclusief vakantiegeld en verlof (bij 21 jaar of ouder), en kan rekenen op flexibele werktijden tijdens kantooruren. Daarnaast biedt Royal A-ware onbeperkt toegang tot het online leerplatform GoodHabitz en de kans om zich verder te ontwikkelen binnen het bedrijfsleven.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Lopik effectief studenten helpt bij het vinden van waardevolle werkervaring en bedrijven zoals Royal A-ware ondersteunt bij het invullen van essentiële rollen binnen hun organisatie.