Succesverhalen
share Delen

Transportbedrijf Schouten Polsbroek vindt met succes een chaffeur (city) trailer kooiaap!

Transportbedrijf Schouten Polsbroek in Lopik heeft een nieuwe chauffeur aangeworven voor hun city trailer met kooiaap. Deze fulltime functie van 40 uur per week is een fantastische kans voor iemand met een rijbewijs CE en geldige Code 95, die graag deel uitmaakt van een dynamisch en informeel team.

De nieuwe chauffeur zal verantwoordelijk zijn voor het besturen van de city trailer met kooiaap, een uitdagende en veelzijdige taak die zowel rijvaardigheid als vakbekwaamheid vereist. Enige ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar het bedrijf benadrukt dat een goede werkmentaliteit en een gedreven instelling belangrijker zijn. Ze zijn bereid om in hun medewerkers te investeren en bieden de nodige opleidingen en trainingen aan.

Transportbedrijf Schouten Polsbroek staat bekend om zijn prettige werksfeer en biedt goede arbeidsvoorwaarden en beloning conform de CAO. Medewerkers kunnen rekenen op mooi en goed onderhouden materieel, wat hun werkzaamheden vergemakkelijkt en plezierig maakt.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in Lopik effectief transportbedrijven zoals Schouten Polsbroek verbindt met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers, die een essentiële bijdrage leveren aan de dagelijkse bedrijfsvoering.