Succesverhalen
share Delen

Lopik Werkt ook succesvol voor V&V Support, een spoorlegger aangenomen!

V&V Support heeft met succes een Spoorlegger aangenomen voor hun team in Lopik. Deze fulltime functie van 32 tot 40 uur per week biedt een unieke kans voor iemand die graag buiten werkt en de handen uit de mouwen steekt.

Als Spoorlegger, ook bekend als Monteur Baan of Spoorwerker, zal de nieuwe medewerker samenwerken in een team voor het uitvoeren van onderhouds-, vernieuwings- en nieuwbouwwerkzaamheden aan spoorbanen voor treinen, metro's en trams. Het werk omvat het werken aan sporen, liggers, wissels en het ballastbed. De medewerker moet voorbereid zijn op onduidelijkheden en risico's gerelateerd aan onveilige werksituaties en moet passende maatregelen kunnen nemen.

V&V Support zoekt een medewerker die van buitenwerk houdt, zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren, en bereid en bestand is tegen 's nachts en op onregelmatige tijden werken. De ideale kandidaat heeft bij voorkeur een monteursopleiding (MBO) of is bereid deze te halen, beschikt over een VCA-certificaat en heeft een rijbewijs B.

V&V Support biedt een marktconform salaris volgens de bouw CAO, afhankelijk van kennis en werkervaring. Het bedrijf moedigt ook aan tot het volgen van studies en cursussen om de prestaties te verbeteren. De medewerker kan rekenen op een prettige en flexibele werkomgeving in een afwisselende fulltimefunctie.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in Lopik bedrijven zoals V&V Support effectief helpt bij het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor gespecialiseerde functies zoals Spoorlegger.